Меню

068 159 159 2

Пн-Чт,Сб 09:00-17:00

Знижки -50% На все літнє взуття і крокси! з 04 по 14 жовтня !!!


Знижки, знижки, знижки -50%

На все літнє взуття і крокси!

Перейти в колекцію Літнє взуття

Перейти в колекцію Крокси

Літнє взуття для дітей торгової марки "Шалунішка" вже довгий час користується великим попитом у батьків і у малюків. Адже при виробництві цього ортопедичного літнього взуття враховуються всі сучасні новітні технології, що по-справжньому важливо для хороших літніх сандалей.

Взуття Шалунішка — це сучасні яскраві моделі, ортопедично правильної форми і з зручною анатомічної колодкою і м'якою, гнучкою підошвою.

При виготовленні взуття Шалунішка застосовуються високоякісні натуральні матеріали, щоб підтримувати комфорт маленьких непосид на вулиці.

А ще, дитяче взуття ТМ "Шалунішка" продається в Україні в нашому інтернет-магазині shalunishka.ua за доступною, буквально казкової ціною із знижкою -50%! Найкраще в Україні поєднання ціна-якість з кожним днем збільшує число прихильників дитячого взуття Шалунішка.

У літній колекції взуття Шалунішка є босоніжки, крокси, сандалі, відкриті туфлі для хлопчиків і дівчаток постійне збільшення асортименту порадує маленьких модників і модниць!

Навіть дрібні деталі кожної пари Шалунішка продумані до дрібниць, орнаменти і прикраси завдяки копіткій праці дизайнерів виконані професійно і майстерно. Красиве і зручне літнє дитяче взуття Шалунішка сподобається кожному малюку. У взутті Шалунішка Ваші діти будуть впевнено крокувати по життю!