Меню

068 159 159 2

Пн-Чт,Сб 09:00-17:00

Дитячі уггі - догляд за стилем


Різнокольорові дитячі уггі «Шалунішка», які можна купити в мережі наших фірмових салонів роздрібного продажу, а також в інтернет-магазині (для оптових покупців працює окремий інтернет-магазин оптового продажу), не поступаються в якості і комфорті популярному австралійському бренду. Єдине, в чому програють наші чобітки - в ціні. Хоча по суті ця поразка якраз виграшна - для покупців.

Зовсім не складно

Детские угги Шалунишка: уходМи розповімо Вам, як потрібно доглядати за цими милими кольоровими чобітками, які дуже подобаються дітям. А як вони можуть не сподобатися? Такі милі, кольорові, зручні і теплі:

- матеріал верху в зимових «уггах» «Шалунішка» - натуральна замша, тому тут діють правила для замші;

- обробіть зовнішню сторону чобітків спреєм для замші. Він захистить матеріал від проникнення бруду та пилу;

- не чистіть чобітки щіткою, використовуйте спонж, бархотку або ганчірочку з м'якого матеріалу типу байки або фланелі;

- поверхню потрібно очищати м'якими, не втираючими рухами. Інакше Ви ризикуєте пошкодити ніжну і розбірливу в догляді замшу.

- очищувачі потрібно змивати водою, дуже обережно, але тим не менш ретельно, інакше замша відповість Вам численними розводами, які аж ніяк не прикрасять зовнішній вигляд чобітків. Не шкодуйте води: замша не боїться вологи, якщо відразу ж промокнути її і залишити сохнути.

- після душу струсіть зайву воду і промокніть чобітки паперовими рушниками;

- поставте сушити Ваші улюблені уггі, але не поряд з нагрівачем або батареєю, і навіть не під прямими сонячними променями: нехай чобітки сохнуть природним чином. Додаткове тепло, звичайно, змусить зайву вологу зникнути, але від цього ніжний замшевий ворс висушиться і задубіє, і, отже, буде безнадійно зіпсований;

- суху поверхню обробіть прогумованої щіткою. Розчісуйте ворс виключно в одному напрямку; 

Народні засоби: дезодорант в домашніх умовах

Якщо внутрішній матеріал Ваших чобітків - натуральна овчина, Ви можете використовувати дезодорант, який легко приготувати в домашніх умовах самостійно.

Складові:

- харчова сода - 2 столові ложки;

- кукурудзяна мука - 2 чайні ложки;

- ароматичне масло з приємним для вас ароматом - 2-3 краплі;

Змішайте і нанесіть суміш на внутрішню поверхню. Залиште на ніч, а вранці просто витрусіть чобітки.