Меню

068 159 159 2

Пн-Чт,Сб 09:00-17:00

Скільки потрібно дитячого взуття?


«Хіба це складне питання? - Вигукне середньостатистична мама. - Скільки ж в кінці кінців потрібно взуття дитині? Досить пальців однієї руки, щоб порахувати! Ну, зимові черевики, - починає вона загинати пальці, - потім теплі демісезонні черевики, щоб надягати до морозів, кросівки, щоб бігати у дворі, гумові чоботи для дощової погоди, ще нарядні туфлі ... ». І ось пальці на руці вже закінчилися, а мама не дійшла навіть до літа ...

Черевики + черевики = зима

Зима в наших краях, як правило, настає досить несподівано. Здавалося б, ще вчора сонце балувало природу пізнім листопадовим теплом і Ви виносили на подвір'я велосипед, щоб маленький шибайголова ганяв наввипередки зі своїми друзями. А сьогодні крижаний вітер нагнав кошлаті хмари в півнеба, що сипе пригорщами дрібні колючі сніжинки, і довелося порушувати субординацію в взуттєвої ієрархії, і взувати теплі зимові черевики, перестрибуючи через кросівки і демісезонне взуття.

Втім, зима буває різна: це немислимо, але протягом трьох зимових місяців температура повітря може варіюватися в діапазоні до тридцяти градусів! І від +10 до -20, звичайно ж, в одному і тому же взутті не проходити. Та й опади ми отримуємо в залежності від положення стовпчика термометра - пухнастий сніг, крижана мряка або непрохідна сльота. Разом взимку нам необхідно і достатньо:

- теплі зимові черевики на натуральному хутрі або термо черевики з використанням мембранних технологій;

- утеплені, вони ж демісезонні черевики для плюсової температури;

- непромокаюче взуття з утеплювачем для безпечних прогулянок по талим заметам;

Весна = осінь 

Детская обувь Шалунишка

Перехідний період від зими до літа і навпаки називають міжсезонням. Навесні і восени цілком можна надягати один і той же одяг, і взувати одне і те ж взуття. Необхідний мінімум для весни та осені, знову ж враховуючи температурні умови, це:

- комфортні кросівки або кеди для активних прогулянок;

- гумові чоботи (окрема розмова, чи потрібен утеплювач, а якщо потрібен, то який?);

- зручні м'які мокасини для міських прогулянок а-ля в гості і на вихід, для школярів - повсякденні туфлі;

Мінімалізм літа?

З літом, здавалося б, все просто. Однак спека і велика кількість пакунків, походів і просто веселих, і довгих прогулянок не дозволяють зупинитися на одній моделі. Як правило, влітку, для ваблячих стежок і доріжок потрібно ось що:

- босоніжки або сандалі з закритим носком;

- босоніжки або сандалі з відкритим носком;

- пляжне дитяче літнє взуття;

Об'ємний список

Звичайно, можна доповнити цей список іншими моделями або скоротити його в цілях економії сімейного бюджету. І як бачите, список не такий вже і короткий. Адже ще потрібні тапочки для дому, для дитячого садка, і адже стільки красивого в магазинах з дитячим взуттям! Стильні уггі для модниць, зворушливі пінетки для крихт, витончені туфельки, щоб надіти на ранок - складно втриматися, особливо мамам, від красивої обновки свого скарбу.

Вибираючи дитяче взуття, не забувайте про якість та використовуваних матеріалах. Запрошуємо Вас в роздрібну мережу магазинів дитячого взуття «Шалунішка», де Ви зможете вибрати взуття дочкам і синочкам на всі сезони і випадки.