Меню

068 159 159 2

Пн-Чт,Сб 09:00-17:00

Дитяче взуття в спадок


Для щасливих батьків час летить непомітно. Ще вчора Ваш карапуз з посмішкою переможця піднявся в своєму ліжечку і, похитуючись на нетвердих ніжках, вперше дивився на свій новий світ з іншого, незнайомого для себе, вертикального положення. А сьогодні він вже сміливо перетинає вітальню, впевнено курсуючи від телевізора до дивана і назад.

Скільки потрібно ходити?

Між вчора і сьогодні насправді пройшло декілька місяців, проте батьки не встигли як слід підготуватися і купити дитяче взуття, і малюк хизується на прогулянці в черевичках, які дісталися йому від двоюрідного братика.

«Темик носив їх всього два місяці», - запевняла, вручаючи символічний спадок, Темина мама. - «Ніжка адже зростає швидко, та й що він там гуляв - п'ять хвилин тупотів, півгодини в колясці їхав».

Дійсно, малюки часто не хочуть довго топати по доріжках, і їх ентузіазму вистачає на 10-15 хвилин. Потім бажання вдосконалювати техніку ходьби кудись випаровується, і карапуз з почуттям виконаного обов'язку забирається в коляску. Таких підходів малюк може зробити три або чотири за всю прогулянку.

«Лінується», - скаржиться мама приятельок на дитячому майданчику. Насправді малюк зовсім не лінується - він просто втомився. Подумайте: зовсім недавно він був таким безпорадним, що зовсім не міг стояти без опори, а тепер крокує цілих десять хвилин без зупинки!

Дитяче взуття

Ідеальний стан

Черевички або сандалики від братика дійсно виглядають зовсім як нові. Слідів активного носіння на них немає, підошва практично не потерта, та й взагалі зовнішній вигляд - на рівні пари, тільки що принесеної з магазину.

«Продам сандалики від свого синочка в ідеальному стані», пишуть на форумах або дошках оголошень підприємливі мами. А мами-покупниці перед здійсненням операції прискіпливо розглядають підошву і матеріал верху, фурнітуру та елементи дизайну.

Чужий відбиток

Майже всі забувають про внутрішній частині взуття. Адже дитяче взуття дуже гнучке, з м'якою устілкою. І зовні, і зсередини будь-яка якісна модель виконана з першокласної шкіри. А це гнучкий дихаючий матеріал, який з часом повторює анатомію ноги. І ось вони, два найважливіших моменти: часу натуральному еластичному матеріалу потрібно не так вже й багато, а анатомія, як відомо, штука індивідуальна. А тепер подумайте: дитині купили пару взуття, він її відносив один сезон і в ідеальному стані передав братові. Буквально з відбитком своїх стоп, зафіксованих м'якою шкіряною устілкою.

Навіть якщо ніжки у братика зовсім здорові, його стопа все одно відрізняється від стопи Вашого малюка. А раптом ніжки розвиваються з патологією, яку, до речі, не завжди діагностують на початковій стадії? Як Ви розумієте, це вже зовсім поганий варіант.

Перший крок в правильному взутті

Від того, як будуть розвиватися ніжки дитини, ні багато ні мало залежить його здоров'я. Коректна робота м'язового та опорно-рухового апарату, безпосередньо здоров'я хребта, правильна постава, хода - все це закладається одночасно з найпершим кроком. Тому обов'язково постарайтеся, щоб цей перший крок карапуз зробив в якісному, комфортному і правильному взутті.

У наших фірмових магазинах «Шалунішка», а також в нашому інтернет-магазині Вас чекає широкий асортимент сандалів і туфельок, кросівок і чобіт. Будемо раді бачити Вашого малюка серед наших маленьких покупців.